Rekisteriseloste

Rekisteriseloste: OLO Shop & Hoitola

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

OLO Shop & Hoitola (Y-tunnus: 2780402-5)
Oloshop.fi

Riihitie 3 lh 4, 60800 Ilmajoki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Niina Opas
Puhelin: 0442316562
Sähköposti: oloshop@oloshop.fi

REKISTERIN NIMI

OLO Shop & Hoitola / OLOSHOP.FI – verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

– Henkilö on ostanut tuotteita Oloshop.fi -verkkokaupasta

– Henkilö on rekisteröitynyt Oloshop.fi –verkkokaupassa

– Henkilö on ostanut tai varannut palveluita Oloshop.fi -verkkokaupasta

– Henkilö on ollut hoitola-asiakkaana OLO Hoitolassa.

– Henkilö on itse liittynyt Oloshopin postituslistalle tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa, myymälässä, Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on OLO Shop & Hoitolan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää OLO Shop & Hoitolan asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää OLO Shop & Hoitolan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. OLO Shop & Hoitola saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita (mm. verkkokauppa-alusta). Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan OLO Shop & Hoitolan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

OLO Shop & Hoitolalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. OLO Shop & Hoitolan valmistamia postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä OLO Shop & Hoitolan rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut OLO Shop & Hoitolan tuotteita verkkokaupasta:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen:

  • etunimi
  • sähköpostiosoite

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ollut hoitola-asiakkaana

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Asiakkaan hoitosuunnitelmaa varten luovuttamat tiedot sekä kosmetologin huomiot hoitotuloksista.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan OLO Shop & Hoitolan käytössä. Tietoja ei luovuteta OLO Shop & Hoitolan ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää OLO Shop & Hoitolan luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee OLO Shop & Hoitolan hallitsemissa ja salasanasuojatuissa palveluissa.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

 

22.5.2018